NOVINKY

arr3Gastronomické pojízdné stánky - přívěsy WARK Chcete být originální, chcete být vidět a ukázat Vašim klientům, že jste jedineční ve všech... arr3Řidičská oprávnění pro jízdu s přívěsemSkupiny a podskupiny řidičského oprávnění řeší § 80 a § 81 zákona 361/2000. Poslední důležitá... arr3Jednička v ČR  Kladete si otázku proč koupit přívěs právě u nás? Zkusíme se na to podívat společně.Jednou z... arr3Vyplácí se nakupovat u nás Jakožto jedna z mála firem v České Republice zabývající se prodejem přívěsných vozíků máme od... arr3Plná moc pro přepis / přihlášení přívěsu. Zakoupili jste u nás přívěsný vozík ale jste časově zaneprázdněni a nestíháte jej samy přihlásit... arr31.4.2017 Nově otevřená pobočka OlomoucVíce než 200 ks skladem. Najdete nás na adrese: Křelovská 250, Olomouc (areál Treda Invest).... arr31.9.2017 Zlevnili jsme valníky PongratzPřívěsy série LH s označením 3100/16 a 4000/40 za nejnižší ceny na trhu....

KONTAKTY

TRAILERS & FACILITY s.r.o.
Vendryně 992
739 94
napište nám
+420 776 026 008
+420 602 731 431

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 30 426 Kč
SKLADEM
naše cena 84 999 Kč
SKLADEM

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 17 600 Kč
není skladem
naše cena 1 999 Kč
není skladem


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů