NOVINKY

arr3Gastronomické pojízdné stánky - přívěsy WARK Chcete být originální, chcete být vidět a ukázat Vašim klientům, že jste jedineční ve všech... arr3Řidičská oprávnění pro jízdu s přívěsemSkupiny a podskupiny řidičského oprávnění řeší § 80 a § 81 zákona 361/2000. Poslední důležitá... arr3Jednička v ČR  Kladete si otázku proč koupit přívěs právě u nás? Zkusíme se na to podívat společně.Jednou z... arr3Vyplácí se nakupovat u nás Jakožto jedna z mála firem v České Republice zabývající se prodejem přívěsných vozíků máme od... arr3Plná moc pro přepis / přihlášení přívěsu. Zakoupili jste u nás přívěsný vozík ale jste časově zaneprázdněni a nestíháte jej samy přihlásit... arr31.4.2017 Nově otevřená pobočka OlomoucVíce než 200 ks skladem. Najdete nás na adrese: Křelovská 250, Olomouc (areál Treda Invest).... arr31.9.2017 Zlevnili jsme valníky PongratzPřívěsy série LH s označením 3100/16 a 4000/40 za nejnižší ceny na trhu....

KONTAKTY

TRAILERS & FACILITY s.r.o.
Vendryně 992
739 94
napište nám
+420 776 026 008
+420 602 731 431

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 2 799 Kč
SKLADEM
naše cena 31 020 Kč
SKLADEM
naše cena 22 525 Kč
SKLADEM

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 20 920 Kč
SKLADEM
naše cena 10 190 Kč
není skladem


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů