NOVINKY

arr3Gastronomické pojízdné stánky - přívěsy WARK Chcete být originální, chcete být vidět a ukázat Vašim klientům, že jste jedineční ve všech... arr3Řidičská oprávnění pro jízdu s přívěsemSkupiny a podskupiny řidičského oprávnění řeší § 80 a § 81 zákona 361/2000. Poslední důležitá... arr3Jednička v ČR  Kladete si otázku proč koupit přívěs právě u nás? Zkusíme se na to podívat společně.Jednou z... arr3Vyplácí se nakupovat u nás Jakožto jedna z mála firem v České Republice zabývající se prodejem přívěsných vozíků máme od... arr3Plná moc pro přepis / přihlášení přívěsu. Zakoupili jste u nás přívěsný vozík ale jste časově zaneprázdněni a nestíháte jej samy přihlásit... arr31.4.2017 Nově otevřená pobočka OlomoucVíce než 200 ks skladem. Najdete nás na adrese: Křelovská 250, Olomouc (areál Treda Invest).... arr31.9.2017 Zlevnili jsme valníky PongratzPřívěsy série LH s označením 3100/16 a 4000/40 za nejnižší ceny na trhu....

KONTAKTY

TRAILERS & FACILITY s.r.o.
Vendryně 992
739 94
napište nám
+420 776 026 008
+420 602 731 431

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 94 610 Kč
SKLADEM
naše cena 1 430 Kč
SKLADEM
naše cena 84 999 Kč
není skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 7 499 Kč
není skladem
naše cena 20 920 Kč
SKLADEM
naše cena 18 255 Kč
SKLADEM


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů