Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.08.2021
360° PREZENTACE POUZE U NÁS
Velmi si Vážíme že stále více využíváte našeho eshopu, proto se ho snažíme stále více zdokonalovat. Vymysleli jsme pro Vás 360° prezentaci ve které si... číst celé
03.06.2021
Půjčovna přívěsů
Nově jsme pro Vás zřídili půjčovnu přívěsů a příslušenství. Přívěsy a příslušenství Vám rádi zapůjčíme na adrese naší provozovny v Plané nad Lužnicí ... číst celé
18.03.2020
Informace o omezení služeb z důvodu nařízení vlády ČR
Naše prodejny jsme byli nuceni uzavřít ovšem stále fungujeme online a zboží včetně přívěsů si můžete objednat s dopravou až domů či vyzvednutí na je... číst celé
Zobrazit všechny novinky
RYCHLÉ KONTAKTY
Plzeň (Srbice)    776 026 008
Planá nad Lužnicí 775 117 577
Chrudim(Luže) 602 591 589
Olomouc 720 951 435
Třinec         608 768 845
Brno           604 736 718
Mělník(Vraňany)   604 588 075
Žilina(SK) +421 901 713 526
Zvolen(SK)   +421 905 494 329
Nitra(SK)    +421 905 881 528
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Děkujeme že jste si vybrali EUROPRIVESY.CZ k nákupu Vašeho vysněného přívěsu. Pokud si nejste jist s výběrem neváhejte nás kontaktovat.

PŘÍVĚSY PLZEŇ

Srbice 10
Koloveč 345 43
+420 776 026 008


SKLADEM 200+ PŘÍVĚSŮ

PŘÍVĚSY TÁBOR

Chýnovská 714
Planá nad Lužnicí 391 11
+420 775 117 577

SKLADEM 200+ PŘÍVĚSŮ

ROZVOZ PO CELÉ ČR
Europrivesy.cz 2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.